Načini plačila in varnost

Pikap d.o.o. varuje osebne podatke kupcev, saj zahteva le podatke, ki so nujni za uspešno vodenje: kupce obvešča o namenih koriščenja, daje možnost izbora namena za informiranje kot tudi možnost izbora koriščenja podatkov v marketinške namene. Vsi podatki so skrbno varovani in dostopni le zaposlenim, ki jih potrebujejo za dobro opravljanje svojega dela. Vsi zaposleni v podjetju Pikap d.o.o. kot tudi njegovi ponudniki so odgovorni za upoštevanje načel zasebnosti posameznega kupca oz. uporabnika spletni strani www.vsikuponi.si

Plačilne kartice (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro, Activa) ter Moneta
Vse transakcije naših kuponov potekajo preko Activa Payment Gateway (varni spletni plačilni sistem Banke Koper), ki omogoča varno transakcijo preko svetovnega spleta. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, k jih upravlja procesni center Activa in banka, s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic. Nikjer na naši spletni strani se ne zapišejo in shranjujejo podatki vaših plačilnih kartic! Do teh podatkov, mi kot trgovec, nimamo dostopa oz. vpogleda. Kako lahko to preverite? Enostavno, Ob vsakem nakupu morate namreč vedno znova vnesti številko kreditne kartice prav zato, ker se številka nikamor ne shrani in boste vsakič morali napisati število znova, Vendar vedite, da je tako bolje za vas in hkrati za nas. Ne želimo namreč, da bi prišlo do kakršnekoli zlorabe zaradi uporabe plačilnih kartic.

Plačilo z Moneto
Moneta je priročna in varna storitev plačevanja z mobilnim telefonom. Nakupovanje z moneto je priročno, stroške vseh nakupov pa poravnate enkrat mesečno. Moneta je za vse naročnike Mobitela, Simobila in Debitela že avtomatsko vključena in za njo ni potrebno plačevati dodatnih članarin in obveznosti.

 

SPLETNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Pikap d.o.o. v skladno z zakonom ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

www.vsikuponi.si (Pikap d.o.o.), kot ponudnik storitev, blaga in povezav na ostale spletne strani omogoča spletno trgovino na območju Republike Slovenije. Elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS) objavljamo na svoji spletni strani in je na voljo na spodnji povezavi.

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.

Hvala Vam za vaš obisk in želimo Vam prijeten nakup


19. april 2014 Zadnja sprememba: 19. november 2018 ob 22:26