Načini plačila in varnost

Pikap d.o.o. varuje osebne podatke kupcev, saj zahteva le podatke, ki so nujni za uspešno vodenje: kupce obvešča o namenih koriščenja, daje možnost izbora namena za informiranje kot tudi možnost izbora koriščenja podatkov v marketinške namene. Vsi podatki so skrbno varovani in dostopni le zaposlenim, ki jih potrebujejo za dobro opravljanje svojega dela. Vsi zaposleni v podjetju Pikap d.o.o. kot tudi njegovi ponudniki so odgovorni za upoštevanje načel zasebnosti posameznega kupca oz. uporabnika spletni strani www.vsikuponi.si

Plačilne kartice (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Activa Maestro, Activa) ter Moneta
Vse transakcije naših kuponov potekajo preko Activa Payment Gateway (varni spletni plačilni sistem Banke Koper), ki omogoča varno transakcijo preko svetovnega spleta. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, k jih upravlja procesni center Activa in banka, s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic. Nikjer na naši spletni strani se ne zapišejo in shranjujejo podatki vaših plačilnih kartic! Do teh podatkov, mi kot trgovec, nimamo dostopa oz. vpogleda. Kako lahko to preverite? Enostavno, Ob vsakem nakupu morate namreč vedno znova vnesti številko kreditne kartice prav zato, ker se številka nikamor ne shrani in boste vsakič morali napisati število znova, Vendar vedite, da je tako bolje za vas in hkrati za nas. Ne želimo namreč, da bi prišlo do kakršnekoli zlorabe zaradi uporabe plačilnih kartic.

Plačilo z Moneto
Moneta je priročna in varna storitev plačevanja z mobilnim telefonom. Nakupovanje z moneto je priročno, stroške vseh nakupov pa poravnate enkrat mesečno. Moneta je za vse naročnike Mobitela, Simobila in Debitela že avtomatsko vključena in za njo ni potrebno plačevati dodatnih članarin in obveznosti.


19. april 2014 Zadnja sprememba: 19. april 2014 ob 13:17