Pogoji uporabe

Pikap d.o.o. (www.kuponi.si) ponuja interaktivne storitve na spletni strani. Storitev je sestavljena iz obveščanja, organiziranja, posredovanja in izvajanja finančnih transakcij storitev.
Uporabnik je vsaka oseba, ki na kakršen koli način posredno ali neposredno uporablja ali je uporabljal storitve na portalu vsikuponi.si. Za nakupom storitve/proizvodov se od uporabnika zahteva registracija. Registracija se opravi tako, da se na spletni strani www.fulkul.si v prosto, namenjen za registracijo, vpiše zahtevane podatke. Nakup brez registracije na spletni strani ni mogoč. Z registracijo na spletni strani www.fulkul.si uporabnik potrjuje, da je seznanjen in se strinja z navedenimi pogoji uporabe, pogoji prodaje in izjavi o zaupnosti. Ti pogoji se nanašajo na uporabnika spletnega portala www.kuponi.si.

Uporabnikova obveznost in dolžnost je, da spletno stran www.fulkul.si, Facebook profil vsikuponi.si in Twitter profil vsikuponi.si uporablja izključno v skladu s predpisi RS, ter splošnimi moralnimi in etičnimi načeli. Na spletni strani fulkul.si ni dovoljeno objavljanje, prenašanje ali dajanje kakršnegakoli gradiva, ki predstavlja neposredno konkurenco podjetju Pikap d.o.o. in spletni strani www.kuponi.si, katerega vsebina na kakršen koli način krši pravice drugih (vsebina, ki je žaljiva, obrekovalna, ogroža zasebnost, itd..) in gradiva z nezakonito vsebino in obliko. Pikap d.o.o. samo ocenjuje, ali je prišlo do neizpolnjevanja obveznosti s strani uporabnika. V kolikor se z navedenimi pogoji ne strinjate, Vas prosimo, da spletne strani www.fulkul.si ne uporabljate.

Vse spletne strani, žigi, design, logotipi, objave, gradiva, statistike, ki so v lasti podjetja Pikap d.o.o., so zaščitene z zakonom ali se uporabljajo v skladu z dovoljenjem nosilca avtorskih pravic. Prepovedana je kakršna koli distribucija, kopiranje, povezovanje, objavljanje ali kakršno koli spreminjane teh spletnih strani brez pisnega dovoljenja podjetja Pikap d.o.o.. Vsaka kršitev omenjenih prepovedi prinese številne nezaželene posledice, kakršni so različni sodni postopki, predvsem pa lahko privede do kazenskega pregona. Podjetje Pikap d.o.o. ni dogovorno za dejanja uporabnikov (komentarji v objava, na forumu, in podobno…) in deljenje vsebin na drugih spletnih straneh. Pikap d.o.o. (www.kuponi.si) si pridržuje pravico do uporabe komentarjev, sporočil ali informacij uporabnikov naših spletnih strani za promocijo, oglaševanje, raziskovanje trga ali kakršenkoli drug, zakonsko dovoljen namen.

Pikap d.o.o. ne jamči za točnost, popolnost ali uporabnost kakršnekoli vsebine na spletni strani www.kuponi.si, ki so jo na spletno stran postavili uporabniki tretje osebe ali nepooblaščeni uporabniki. Pikap d.o.o. ne odgovarja za morebitno izgubo ali škodo nastalo zaradi tega, ker se je uporabnik zanašal na informacije, ki jih je našel na spletni strani www.kuponi.si . Uporabnik in pogodbeni partner se strinjata, da lahko pride do prekinitve storitvena spletni strani, da je stran lahko začasno nedosegljiva ali izključena zaradi razlogov rutinskega vzdrževanja strani ali razlogov, katere Pikap d.o.o ni odgovoren. Pikap d.o.o. ima pravico, da kadarkoli prekine in spremeni pogoje, v koliko se nam spremembe zdijo potrebne in zaželene. Pikap d.o.o. ni odgovoren za kakršnokoli morebitno škodo računalnika ali računalniške opreme uporabnika, ki lahko nastane kot posledica uporabe spletnega portala www.kuponi.si
Uporaba spletnih strani v lasti podjetja Pikap d.o.o je prepovedano mlajšim od 15 let.

Za vse morebitne pravne spore, ki lahko nastanejo v zvezi z uporabo spletne strani kuponi.si je pristojno sodišče v Ljubljani.


19. april 2014 Zadnja sprememba: 29. januar 2017 ob 23:21